Borrelbottertocht – Spakenburgse Botterverhuur

Dit arrangement is inclusief

  • Huur schip voor 2 uur
  • Ontvangst met soep en stokbrood
  • Borrelhapjes
  • Onbeperkt consumpties
  • Servicekosten
  • Schippersborrel

Prijs: € 47,50 p.p. exclusief BTW.

Start arrangement: 17.00 uur
Einde arrangement: 19.30 uur

Minimum aantal personen voor dit arrangement is 12.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.


De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Borrelbottertocht

Wilt u met vrienden of collega’s even napraten over de vele gebeurtenissen van de afgelopen periode? Wat dacht u dan van een borrel. Onder het genot van een drankje even bijkletsen. Het is natuurlijk helemaal bijzonder om dit op het water te doen. Dit alles is mogelijk tijdens de borrelbottertocht van Botterevents.nl.

Het programma

17.00 uur: Ontvangst in ‘t Schippershuys met soep en stokbrood.
17.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding.
17.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
18.00 uur: Uiteraard onder het genot van een borrel met Koude hapjes
19.30 uur: Aankomst haven van Spakenburg afsluiting met Schippersborrel.

Tijdens het varen worden de gasten natuurlijk goed verzorgt met de nodige consumpties.

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

Geslaagde middag gehad. Ongedwongen sfeer. Men was zeer behulpzaam en vriendelijk bij de organisatie en uitvoering. Heerlijke BBQ ter afsluiting.

BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Feestdeals.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Feestdeals.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Feestdeals.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Feestdeals.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Feestdeals.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.